Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy 24 grudnia riot da kazdemu RP?

Karolenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie jak w temacie ;d Może ktoś wie czy to prawda.

W grze kumpel mi powiedział że rok temu dostał 550rp od riot :) Czy to prawda??

eune

Opublikowano

Nie wiadomo co riot przygotuje na święta. Teraz są prezenty w postaci 75% tańszych postaci a co potem niewiadomo

Opublikowano

Wątpię żeby dawali jakieś rp za free na święty. Możliwe, że jakieś promocje będą ale nie za free rp.

No ale kto wie.

Opublikowano

Pamiętam, że w jakiś sposób pojawiło się na moim koncie dodatkowe RP. Moim zdaniem to jako prezent dostaniemy boosty na IP.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Denerwuje mnie kiedy gracze pisza teksty typu "Sa swieta dajcie darmowe rp" lub " sa urodziny dajcie darmowe rp". Zamiast tych darmowych rp mogliby jakis event zrobic lub cos innego nie tylko darmowe rp -.-. Gdyby na kazde swieto mieliby dawac za darmo rp to nikt by nie kupowal juz bo kazdy by myslal " za miesiac swieta wiec bedzie darmowe rp to po co mam kupic ". Zamiast prezentu od riotu zrobcie prezent dla riotu i kupcie te rp za 20 zl bo ta gra jest naprawde epicka.

qkjk.gif?1312334500
Opublikowano

Mysle ze max jakies dopalacze moze z 15.

Nie liczylbym na rp,a tak po za tym rp bylo w czerwcu przyznawane,dokladnie pod koniec a nie w marcu

sstwc.jpg

Opublikowano

Pamiętam, że w jakiś sposób pojawiło się na moim koncie dodatkowe RP. Moim zdaniem to jako prezent dostaniemy boosty na IP.

bo pewnie kupiłeś jakiegoś champa, on staniał i oddali różnice ;)

Jakoś nie widzę żeby postacie były o 75% tańsze -.-

-75% było w ten weekend, Vayna, Xerath i Taric ;]

graphic.png

Opublikowano

Ja mam jeszcze 40 ip bostów i 1100 rp. Starcza mi.

chwalisz się tymi nędznymi 1100 rp ? ;x

Opublikowano

Denerwuje mnie kiedy gracze pisza teksty typu "Sa swieta dajcie darmowe rp" lub " sa urodziny dajcie darmowe rp". Zamiast tych darmowych rp mogliby jakis event zrobic lub cos innego nie tylko darmowe rp -.-. Gdyby na kazde swieto mieliby dawac za darmo rp to nikt by nie kupowal juz bo kazdy by myslal " za miesiac swieta wiec bedzie darmowe rp to po co mam kupic ". Zamiast prezentu od riotu zrobcie prezent dla riotu i kupcie te rp za 20 zl bo ta gra jest naprawde epicka.

Jakis event genialny pomysl tylko w lolu nie da rady zrobic takiego typowego eventy gdyz to nie jest mmorpg:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...